Menu

'Policija je krijumčaru vikala 'stani', a zatim se čula pucnjava'

'Policija je krijumčaru vikala 'stani', a zatim se čula pucnjava'
Policija još uvijek traga za krijumčarem 29 migranata koji je jučer pobjegao iz kombija nakon što je pokušao treći puta probiti blokadu.
Kod Donjeg Srba na kombi austrijskih oznaka policija je pucala kada je krenuo na jednu policajku i pritom je ranjeno dvoje djece u predjelu glave. Djeca su u zadarskoj bolnici i stabilno su.
U Srbu u policijskoj postaji smo snimili kombi austrijskih oznaka u kojem su krijumčareni migranti. Dva metka su prošla kroz vjetrobransko staklo, jedan s lijeve strane na kraju kombija, a jedan u desnu gumu. Razgovarali smo i s Milicom Rodić koja se nalazila svega nekoliko metara od mjesta gdje se krijumčar migranata zaustavio nakon što mu je policija propucala desnu gumu.
Jutros pod vidljivim dojmom, uplašena, nam je prepričavala kako je čula pucnjavu te kako je bježala u kuću i na posljetku po zapovijedi policije bila evakuirana cijelu noć iz svoje kuće.
- Čula sam kako policija viče 'stoj, stani!'. Potom sam čula pucnjeve. Ja sam pobjegla u kuću, a prijatelj koji je bio sa mnom se skrio ispod stepenica.
Tek kad su mi sljedeće jutro dozvolili da se vratim vidjela sam da je krijumčar pobjegao uz moje dvorište, no nije mi jasno kako je uspio priječi preko sklupčane žice i bodljikave žice koje su mu se nalazile na putu - rekla nam je Milica Rodić odvevši nas kroz svoje dvorište na proplanak iza kojeg je šuma u koju se skrio krijumčar migranata.
- A tamo je Bosna i teško njega itko može vidjeti kad dolazi, a i sad kad je pobjegao - rekla nam je Milica Rodić.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka