Menu

Lana Bijedić je kilometrima sama hodala kroz Čapljinu prije smrti, pronađena oporuka

Lana Bijedić je kilometrima sama hodala kroz Čapljinu prije smrti, pronađena oporuka

Lana Bijedić pješačila je gotovo šest kilometara od Gazprom benzinske crpke na izlazu iz Čapljine do kružnog toka kod Zvirovića, saznaje ekskluzivno Večernji list iz izvora bliskih istrazi.

 

Donose i njezinu posljednju fotografiju s videonadzora u Čapljini i rekostrukciju slučaja koji je šokirao BiH i regiju nakon što je u rijeci studenčici, u Studencima kod Ljubuškog pronađeno tijelo 19-godišnjakinje iz Mostara.

Lana je u 11 sati napustila obiteljski dom u Sjevernom Logoru kod Mostara kazavši majci da se ide naći s prijateljicom. Međutim, do toga nije došlo.

U 12 sati i 10 minuta kamere s benzinske crpke snimile su djevojku kako prolazi pored crpke, pješice, što znači da ju je netko morao odovesti do te lokacije, odnosno ne zna se kako je tu došla, ili je stopirala, ili autobusom ili ju je pak netko dovezao.

U 11.30 Lana je viđena na kružnom toku kod Zvirovića. Radi se o udaljenosti otprilike pet ili šest kilometara koliko je prošla pješačeći. Važno je reći da je snimljena kako pješači sama,

Drugi važana detalje je da je pronađena njema oporuku koju je napisala u siječnju ove godine. Trenutno se vještači, kao i svi ostali dokazi koje policija analizira. Pokušava se doći i do podataka iz njezina mobitela koji je pronašen, ali i drugih korinish informacija poput Facebook profila koji je prije nekoliko dana izbrisan.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka