Menu

Pao s motora i preminuo, ženu usmrtio vlak

Pao s motora i preminuo, ženu usmrtio vlak

Nastavak crnog niza na bosanskohercegovačkim prometnicama nastavio se novom nesrećom u kojoj je smrtno stradao vozač motocikla.

Motociklist Asim Husaković (44) iz Doboja izgubio je život u prometnoj nesreći na regionalnoj cesti Rječica - Višnjik. Husaković je zbog prebrze vožnje izgubio kontrolu nad vozilom, skrenuo s ceste, pao i zadobio teške tjelesne ozljede od kojih je podlegao na putu do dobojske bolnice.
Očevid su obavili službenici Centra javne sigurnosti Doboj. Obitelj, poznanici i prijatelji ovog motociklista u šoku su zbog ovog tužnog događaja jer su ga poznavali kao iskusnog motociklista i vrijednog čovjeka. Osim ovog nesretnog slučaja, dogodio se još jedan, ovog puta kod Doboja. U tom slučaju, starija žena smrtno je stradala u jutarnjim satima nakon što ju je u selu Paklenica Donja kod Doboja udario teretni vlak koji je prometovao na relaciji Doboj - Maglaj. - Prema informacijama inicijali poginule su G.S. (1959.) iz naselja Rječica, potvrdila je za Fenu glasnogovornica Centra javne sigurnosti Doboj Ljerka Stanimirović.
Žena je od zadobivenih ozljeda preminula na mjestu nesreće. Neslužbeno, radi se o Grozdi Stojanović. Očevid je u tijeku. Kao što smo spomenuli radi se o nastavku tragičnog niza. Dan ranije su u silovitom udaru smrtno stradali Miladin Milanović i Predrag Buha, koji su upravljali automobilima ‘audi’ i ‘fiat’. Prema svemu sudeći obojica su prebrzo vozila na skliskoj cesti. Osim navedene dvojice, smrtno je stradala i jedna Tuzlanka.
Nesretna žena sjedila je na stražnjem sjedalu automobila kada se on sudario s kamionom, te je na licu mjesta podlegla ozljedama zadobivenim u ovoj prometnoj nesreći. Nesreća je ovaj tjedan bilo i u Hercegovini, srećom bez smrtnih posljedica. Razlog većini njih bili su skliski kolnici za koje vozači, očito, nisu dobro pripremili svoje automobile.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka