Menu

Trojica brutalno silovala starijeg muškarca

NEZAPAMĆEN UŽAS U BIH: Trojica brutalno silovala starijeg muškarca

Pripadnici Odjela kriminalističke policije Ministarstva unutarnjih poslova Posavske županije u utorak navečer u Odžaku su uhitili trojicu muškaraca zbog sumnje da su silovali muškarca s područja Tuzle.

Tu informaciju su jučer potvrdili iz policije.

Naredba suda

“Naši inspektori su postupili prema pismenoj naredbi Županijskog tužiteljstva Odžak i u tom su gradu u Brodskoj ulici izvršili pretres obiteljske kuće i pomoćnih prostorija te pratećih objekata koje koristi 56-godišnji muškarac N. B., čiji puni identitet radi istrage ne možemo otkriti. Pretres smo izvršili oko podne, a vlasnika nekretnina smo uhitili oko 15.30 sati. Poslije njega, oko 17 sati, uhitili smo 59-godišnjaka iz Novog Sela kod Odžaka, koji također koristi te prostorije, a priveden je i 48-godišnji muškarac iz Odžaka”, kažu policijski izvori.

Sva trojica se sumnjiče da su izvršila kazneno djelo silovanja nad muškracem s područja Tuzlanske županije. U MUP-u nisu mogli kazati  pojedinosti ovog slučaja, s obzirom na to da je u tijeku kriminalistička obrada u odžačkoj Policijskoj upravi.

Okrutan način

“Postoje osnove sumnje da su trojica muškaraca izvršila kazneno djelo silovanja na naročito okrutan ili ponižavajući način. Istražujemo je  li  prema istoj žrtvi učinjeno više spolnih odnošaja ili s njim izjednačenih spolnih radnji od više izvršitelja, kako je to zakonodavac naveo u kaznenom djelu silovanja, za koje ih sumnjičimo. Nažalost, ovog trenutka ne možemo otkriti više detalja o ovom uhićenju jer se istraga vodi pod nadležnošću pravosudnih tijela Posavske županije”, kaže izvor.

Prema službenim informacijama, za ovo kazneno djelo predviđena je zatvorska kazna u trajanju od tri do petnaest godina.

Žrtva je starosti između 50 i 60 godina, a slučaj silovanja je prijavila njegova supruga prije nekoliko dana.

Zbog težine djela pritvor

Uhićeni su jučer do isteka policijskog zadržavanja trebali biti izvedeni pred dežurnu tužiteljicu Županijskog tužiteljstva u Orašju i očekuje se da će ona za njih zatražiti pritvor zbog težine samog djela i načina njegovog izvršenja, piše Dnevni avaz.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka