Menu

Na svadbi silovali 20-godišnju djevojku, a gosti samo nijemo promatrali

Na svadbi silovali 20-godišnju djevojku, a gosti samo nijemo promatrali

Policija je uhitila dvojicu muškaraca iz Novog Grada u Bosni, osumnjičene za silovanje 20-godišnjakinje iz Prijedora, koje se dogodilo tijekom lokalne svadbe prošlog vikenda.

 Ono što je najgore u cijeloj priči jest činjenica da su brojni gosti na svadbi vidjeli što se događa, no samo su nijemo promatrali.

20-godišnja djevojka silovana je u napuštenoj kući, nekoliko stotina metara od svadbene fešte.

Na svoje ponašanje i nereagiranje na ovaj zločin mještani su se branili tvrdeći kako ponašanje djevojke u sporno vrijeme nije bilo čudno, jer je, kako kažu, i ranije bila sa muškarcima.

Iako silovana nije željela slučaj prijaviti policiji, na to ju je ipak u ponedjeljak nagovorila prijateljica, pa je pokrenuta istraga, koja je pokazala da je 20-godišnjakinja bila prisiljena na nasilan odnos.

Marija Markanović, glasnogovornica CJB Banjaluka, kratko je izjavila da je prijavljeno krivično djelo na štetu 20-godišnje djevojke te da je istraga u tijeku, pišu Nezavisne.com.

20-godišnja žrtva silovanja na svom je Facebook profilu, na dan kada je prijavila silovanje policiji, napisala: "I ponekad se dogodi da te netko izda", te stavila pjesmu pod nazivom "Slučajno".

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka