Menu

Rasvijetljena krađa u Duhanskoj stanici

u Duhanskoj stanici

U ponedjeljak 2. rujna u 19:15 h PU Široki Brijeg zaprimila je prijavu da nepoznate osobe vrše krađu u Duhanskoj stanici, koja se nalazi u Ulici Stjepana Radića u Širokom Brijegu.

Odmah po zaprimljenoj prijavi policijski službenici izišli su na lice mjesta, gdje su u izvršenju kaznenog djela krađe željeznih predmeta zatekli I. Ć. (41) iz mjesta Mokro i M. G. (26) iz Širokog Brijega.

Policijski službenici lišili su slobode I. Ć. (41) i M. G. (26) i priveli ih u službene prostorije gdje je nad njima izvršena kriminalistička obrada, a na mjestu izvršenja kaznenog djela izvršen je očevid.

Također, temeljem naredbe Općinskog suda u Širokom Brijegu policijski službenici izvršili su pretragu obiteljske kuće i okućnice koju koristi I. Ć. (41), a tom prilikom je pronađena i oduzeta određena količina željeznih predmeta, za koje postoje indicije da potječu iz krađe.

PU Široki Brijeg u redovnom će postupku Županijskom tužiteljstvu podnijeti izviješće o počinjenom kaznenom djelu protiv I. Ć. (41) te protiv M. G. (26), zbog osnova sumnje da su počinili kazneno djelo krađa iz čl. 286. KZ-a FBiH. 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka