Menu

Vraćajući se sa svadbe, fotograf poginuo udarivši u cisternu mlijeka

Vraćajući se sa svadbe, fotograf poginuo udarivši u cisternu mlijeka

Bratislav Bijelić (39) iz Prnjavora smrtno je stradao u stravičnoj prometnoj nesreći koja se jučer rano ujutro dogodila u mjestu Tutnjevac, na magistralnoj cesti Banja Luka - Prnjavor.

Vozilo prepolovljeno

Navodeći inicijale poginulog vozača, u policiji su potvrdili da se tragedija dogodila oko 1,30 sata iza ponoći, kada su se silovito sudarili Bijelićev “fiat” i kamion “mercedes” za čijim upravljačem je bio Š. D. iz Šamca. Vozač kamiona, koji je prevozio mlijeko u cisterni, za silovita sudara nije ozlijeđen.

- Očevidom je konstatirano da je vozač automobila, koji se kretao iz pravca Banje Luke prema Prnjavoru, najvjerojatnije prešao u suprotnu prometnu traku gdje se sudario s kamionom koji je dolazio iz suprotnog pravca. Ipak, točan uzrok nesreće bit će poznat nakon vještačenja - objasnili su jučer u policiji. Kako doznajemo, od siline udara vozač “fiata” poginuo je na mjestu, a njegov automobil potpuno je uništen. Dežurni okružni tužitelj naredio je da se nad tijelom nastradalog obavi obdukcija, kako bi bio utvrđen točan uzrok njegove smrti.

Vraćao se kući

- Da se radilo o stravičnom sudaru, potvrđuje činjenica da je motor ispao iz potpuno uništenog i smrskanog automobila. Dijelovi vozila letjeli su na sve strane - kažu mještani. Oni dodaju da je akumulator iz prepolovljena odletio pedeset metara od mjesta nesreće. Inače, Bijelić je radio u jednoj gradskoj fotografskoj radnji. Kako se spominje, u trenutku nesreće on se vraćao kući s jedne svadbe koju je snimao u Banjoj Luci.

- Radi se o dobrom i poštenom čoveku, kojeg je poznavao cijeli grad. Godinama se bavio fotografijom i snimanjem. Svi smo šokirani zbog ove tragedije - ispričali su Prnjavorčani.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka