Menu

Demonski krici tijekom ukazanja u Međugorju! VIDEO

VIDEO | Demonski krici tijekom ukazanja u Međugorju

Na snimci se, dok se okupljeni mole uz vidjelicu Mirjanu, čuju stravični krici te nerazumljiv jezik, a potom povici ''Odlazi odavde!''.

''Demonu je krajnji cilj uvijek duša čovjeka, a tijelo mu je pritom samo sredstvo. Na spomen imena Marijina dršće cijeli pakao.Zaustavite svoj pogled na Mariji i molite... uvijek'', poruka je s međugorskog portal koji je objavio video snimku ukazanja u Međugorju 2. siječnja ove godine.

Na snimci se, dok se okupljeni mole uz vidjelicu Mirjanu, čuju stravični krici te nerazumljiv jezik, a potom povici ''Odlazi odavde!''.

Portal Međugorje.info navodi kako se tijekom ukazanja Mirjani kada Gospa svakog drugog u mjesecu daje poruku, ''nije se dogodilo ništa neuobičajeno što bi inače odvratilo pozornost hodočasnicima''.

''Snimka Gospinog ukazanja na kojoj se čuje vriska, psovanje, režanje i ostale manifestacije demona... plijeni pažnju mnogih, ali oni koji su istinski spoznali snagu Isusove riječi znaju da je strah i bilo kakva uznemirenost djelo Zloga. Demonska opsjednuća i posjednuća iznimno su rijetka, međutim kako se okultizam i razne duhovne prakse šire svijetom, pod neprestanim udarom zla, ljudi koji su pretežno vjernici isprobavaju svakakve vidove duhovnosti ne shvaćajući koliko ozbiljno to može naškoditi duhovnom životu. Nažalost, postajemo svjedoci sve brojnijim opsjednućima i pozivamo na molitvu da ih ruka Svemogućeg otrgne iz ralja zla'', navodi Međugorje.info.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka