Menu

RAZVOJAČENI BORCI Najavljivali blokadu cijele FBiH, a blokirali samo GP Bijača

RAZVOJAČENI BORCI Najavljivali blokadu cijele FBiH, a blokirali samo GP Bijača

Hamza Krkalić, razvojačeni borac tzv. Armije BiH, istakao je danas kako su od 13 sati prometnice u FBiH blokirane zbog toga što sutra neće biti održana sjednica parlamentarne Komsije za usuglašavanje teksta Zakona o pravima razvojačenih boraca, javlja N1 televizija.

“Molili smo Jasenka Tufekčića, potpredsjednika Doma naroda Parlamenta FBiH da sjednica bude održana sutra. Ne želimo više da nam se obećava. Želimo da se riješe naši problemi. Da je bilo iskrene namjere oni bi se riješili. Imam informaciju da će sjednica biti održana u četvratk. Ali, od danas je Federacija blokirana. Idemo na mjesta s kojih smo počeli. Ovo će biti opomena da se ne igraju sa nama. Ne želimo više razvlačenja pameti”, rekao je Krkalić.

Podsjećamo, razvojačeni borci blokirali su danas oko 13 sati promet u Srebreniku i na autoputu kod Graničnog prelaza Bijača, potvrđeno je za N1 iz BIHAMK-a.

Tijekom blokade prometa kod Graničnog prelaza Bijača, došlo je do sukoba između članova udruge Zaboravljeni branitelji i građana iz kolone vozila. Privedena je jedna osoba, potvrđeno je za N1.

Nakon polusatne blokade na Šićkom Brodu, promet je normaliziran, kazali su iz MUP-a Tuzlanske županije.

Razvojačeni borci okupili su se u mjestu Šije kod Doboj Juga, ali prometnice nisu blokirane, potvrđeno je za N1 iz Ministarstva unutarnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona.

Borci su završili mirno okupljanje u Srebreniku oko 14 sati..

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka