Menu

ZHŽ jedna od najjačih u FBiH kad je u pitanju dobrovoljno darivanje krvi

ZHŽ jedna od najjačih u FBiH kad je u pitanju dobrovoljno darivanje krvi
Jedanaesti federalni susret dobrovoljnih darivatelja krvi održat će se 15. lipnja u Grudama na lokalitetu agroturizma Marića gaj.
- Na redovitom godišnjem susretu očekuje se oko 200 sudionika, a osim sportskih i rekreativnih sadržaja, bit će upriličena i dodjela najviših priznanja Crvenog križa za darivatelje krvi - Srebrena plaketa, Srebrni znak i Zlatni znak za darivatelje s više od stotinu davanja - kazao je Feni Josip Zelenika iz Crvenog križa Zapadnohercegovačke županije.
Ovu tradicionalnu manifestaciju organizira Crveni križ Federacije BiH, a domaćin ovogodišnjeg skupa je Crveni križ Zapadnohercegovačke županije. - Vrlo je važno da postoje ovakvi susreti, darivatelji krvi su svijet za sebe i oni spašavaju ljudske živote. Svaki darivatelj krvi posebno je važan svima i tim ljudima smo neizmjerno zahvalni jer doslovno odvajaju dio sebe kako bi spasili nečiji život.
Iznimno sam ponosan da se ovi susreti ponovno održavaju u Grudama - kazao je Zelenika, dodavši kako je Zapadnohercegovačke županije jedna od najjačih u Federaciji kad je u pitanju dobrovoljno darivanje krvi.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka