Menu

Prvo vjenčanje uživo: Helena i Ivan pred kamerama Laudato TV-a sklopili brak

Prvo vjenčanje uživo: Helena i Ivan pred kamerama Laudato TV-a sklopili brak

Današnja vjenčanja uglavnom se odvijaju pred kamerama, obiteljskima, profesionalnih studija ili onih s pametnih telefona. No jedno je ovih dana bilo uistinu posebno. Ono se odvilo u prijenosu, uživo na Laudato TV-u! Ne, nije to bilo kraljevsko vjenčanje, iako za aktere naše priče nema većeg i svečanijeg događaja.

 

Helena i Ivan svoj su brak sklopili u crkvi Uznesenja Blažene Djevice Marije u zagrebačkim Remetama odakle Laudato TV prenosi Svete Mise tijekom tjedna. S obzirom na nepredvidivost televizijskog emitiranja uživo, prijenos se produžio i na obred vjenčanja ovog simpatičnog para. Na veliku radost njih i njihovih bližnjih koji su svjedočili sklapanju ovog svetog sakramenta. 

Zanimljivo je da bračni par Kolić nije imao dogovorenog snimatelja, a i prisutni dirnuti obredom zaboravili su ovjekovječiti objektivima ovaj događaj.

Uz dijeljenje sretnih trenutaka uživo Laudato TV čestita Heleni i Ivanu i osigurava im snimku kako bi jedan od najvažnijih trenutka u svome životu imali zabilježen trajno za uspomenu. Oni su podijelili svoju priču s Laudatom TV. Oboje su iz Vrbove, župa Svetog Jurja Vrbova. Upoznali su se još u osnovnoj školi kada su si bili prve simpatije. Život ih je potom razdvojio. Helena je završila u Rijeci gdje se školovala i ostala živjeti i raditi u knjigovodstvu. 

Ivan je završio u Zagrebu raditi u Hrvatskom ratnom zrakoplovstvu. Kada je njegov najbolji prijatelj s posla nakon teške bolesti preminuo, često je posjećivao njegovu obitelj u Rijeci. Tako su se Helena i Ivan nakon 15 godina ponovno spojili. Tada su oboje shvatili da je Bog namijenio da su jedno za drugo i odlučili su se vjenčati. Otac Danijel kojeg je Ivan upoznao na poslu održao je ovom paru pripremu za vjenčanje i vjenčao ih.

"Dan nakon vjenčanja otac Danijel nas je nazvao i rekao da je bio prijenos vjenčanja na Laudato TV-u. Helena i ja smo skakali od sreće, roditelji su bili jako ponosni. Mi smo imali skromno vjenčanje, a o.Danijel nam je priredio iznenađenje tako što su njegova braća svirala orgulje i pjevala. Nismo imali snimatelja, a svi su bili tako iznenađeni da se nitko nije sjetio snimiti i svima je bilo tako žao. I kad smo saznali da postoji snimka, bila je velika radost", rekao je mladoženja Ivan, prenosi Večernji list

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka