Menu

Službeno izdan Office 2013

Službeno izdan Office 2013

Office 365 Home Premium u SAD-u uz pretplatu od 99 dolara nudi mogućnost korištenja na do pet uređaja (uključujući i tablete).

Nakon što je bila dostupna u ispitnom izdanju od prošlog ljeta, nova verzija Microsoftovog paketa uredskih aplikacija i službeno je izdana.

Najvažnije novosti vezane su uz korisničko sučelje koje je prilagođeno izgledu Windowsa 8, podršku za upravljanje dodirom, to nove mogućnosti korištenja "u oblaku". Naravno, tu je i mnoštvo drugih poboljšanja aplikacija u uključenih u različite pakete.

Cijene (u SAD-u) se kreću od 139 dolara za Office Home and Student 2013, no ta verzija ne uključuje i nadogradnje. Stoga u Microsoftu promoviraju model uz pretplatu od 99 dolara godišnje koja uključuje i sve nadogradnje koje će biti dostupne dok traje pretplata.

Izdan je i Office 365 Home Premium koji (u SAD-u) uz pretplatu od 99 dolara nudi mogućnost korištenja na do pet uređaja (uključujući i tablete).

Microsoft je također najavio Microsoft Office Home and Business "povezan s oblakom" koji će se moći koristiti tek od 27. veljače. Cijena je 219 dolara za jednokratnu kupnju, odnosno 150 dolara godišnje za model vezan uz pretplatu.

Zajedno s novim Officeom Microsoft je unaprijedio izgled i mogućnsoti svojih internetskih stranica Office.com.
Bug.hr

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka