Menu

‘Promovirajte fakultet jer time promičete i vlastitu vrijednost’

‘Promovirajte fakultet jer time promičete i vlastitu vrijednost’

Svaka promocija je potvrda rada, uspjeha, smisla i postojanja, pa je tako i ova u Orašju u srcu Posavine, gdje smo promovirali novu skupinu od 22 pravnika, 8 diplomiranih pravnika i 9 magistara pravne struke.

Od 2006. kada smo otvorili centar Pravnog fakulteta u Orašju upisano je 1147 studenata, a 350 njih dobilo je diplomu Pravnog fakulteta - istaknula je dekanica Pravnog fakulteta Sveučilišta u Mostaru prof. dr. Vesna Kazazić, čestitajući svima koji su primajući diplome okončali važno i krasno poglavlje života, a započeli jednako tako ozbiljno poglavlje kada će stečena znanja i vještine trebati primijeniti u praksi. Uz brojne goste, na svečanom ugođaju promocije bili su prorektorica Sveučilišta u Mostaru prof.dr. Sanja Bijakšić, predsjednik Upravnog vijeće Sveučilišta u Mostaru Ivo Vincetić, predsjednik Vlade PŽ-a mr. sc. Marijan Oršolić, prodekan za znanost i razvoj doc. dr. Snježana Pehar, doc. dr. Miro Lasić, prodekan za nastavu, donedavni dekan Pravnog fakulteta prof.dr. Ljubomir Zovko, te brojni profesori koji su dali doprinos ljudskom i stručnom sazrijevanju diplomanata.

- Posebno mi je zadovoljstvo što se ova promocija održava u srcu Posavine u Orašju, koji postaje mali sveučilišni centar. Nadam se da će Orašje uskoro postati i sveučilišni grad u kojem će upravo mladi i obrazovani ljudi naći svoje mjesto i svoj put za izgradnju boljeg sutra. Diplomanti, vi ste ključni čimbenik društvenog razvitka, te će vaše znanje i sposobnost doći do izražaja u svim sferama života. Promovirajte fakultet, jer time promičete i vlastitu vrijednost, uživajte u uspjehu i budite spremni veseliti se i tuđem uspjehu - poručila je prorektorica doc. dr. Sanja Bijakšić.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka