Menu

Kuponi stigli iz BiH, Hrvatske, Njemačke, SAD-a...

Kuponi stigli iz BiH, Hrvatske, Njemačke, SAD-a...

Teško je pobrojati države, a nemoguće gradove iz kojih sve ovih dana pristižu pisma naših čitatelja. Svi oni glasuju za svoje favorite u izboru Osobe godine u Bosni i Hercegovini. I ne stižu samo kuponi.

Brojne kuverte, osim kupona, sadrže i pisma naših čitatelja. U njima je uglavnom jako puno emocija, ali i statističkih podataka. Tu je i poneka pohvala, ali i poneka kritika. Tako nam je jedna čitateljica iz Zagreba napisala kako svake godine prati Večernjakov pečat te kako je Mostar upoznala kroz ovu manifestaciju.

- Šaljem vam kupon, nikada nisam bila u Mostaru i željela bih posjetiti taj predivni grad. I na ovaj način pokušavam biti dio priče oko Mostara - stoji u pismu naše čitateljice. Neki drugi su se pak bavili konkretnim podacima i uspjesima pojedinih kandidata.

Tako su u jednom pismu iz Rijeke spomenute sve knjige i uspjesi koje je ostvarila Nada Bodiroga, Mostarka s riječkom adresom i jedna od najvećih pravnih stručnjakinja u regiji. I ovo je pokazatelj koliko je većina naših kandidata cijenjena kod običnih građana, onih koji ne vole isprazne priče nego cijene konkretna djela.

Stotine kuverti još je sadržavalo neku poruku, opasku, prijedlog, ideju... Sve to je jasan znak koliko čitatelji žele bio dio Večernjakova pečata te koliko je javnost senzibilizirana na ovaj događaj. Za razliku od prijašnjih godina, ove godine u izboru Osobe godine u BiH sudjeluje i stručni žiri koji će ovih dana početi svoje zasjedanje.

Osoba godine još nije poznata, a odluka će biti objavljena tek 21. ožujka, nešto nakon 21 sat.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka