Menu

Glavni cilj zadržati mlade u SBŽ-u

U ime ŽO Mladeži HDZ-a BiH, zastupnica u Saboru Srednjobosanske županije Suzana Krišto na posljednjoj je sjednici najvišeg zakonodavnog tijela u ovoj županiji pokrenulu proceduru dopune Zakona o porezu na promet nekretnina u SBŽ-u. Suština izmjena odnosila bi se na porezna oslobađanja, konkretno poreza na promet prve nekretnine.
Više...

Nije bilo upozorenja da radar snima na cesti Tomislavgrad - Posušje, 800 kazni poništeno

MUP Hercegbosanske županije oprostio je svim sudionicima prometa počinjene prekršaje koje je evidentirala stacionarna prometna kamera SR 520 postavljena za vrijeme uskrsnih dana na magistralnom putnom pravcu Tomislavgrad – Posušje u mjestu Brišnik. Novopostavljeni radar u blizini osnovne škole i u naseljenom mjestu za samo pet dana registrirao je 800 prekršaja prekoračenja brzine kretanja vozila.

Više...

Spletkama se pokušava narušiti vjerodostojnost SIP-a

U posljednjih nekoliko mjeseci bošnjačke stranke su producirale nekoliko “afera” vezanih uz Središnje izborno povjerenstvo (SIP). Riječ je o pritiscima na tu instituciju koja se drži slova zakona, a ne očekivanja da će preko SIP-a krivotvoriti rezultate predstojećih izbora. Član SIP-a Stjepan Mikić, iako nerado, govori za Večernji list.

Više...