Menu

GSSUBIH obilježio završetak godine na Blidinju

GSSUBIH obilježio završetak godine na Blidinju

Prema već ustaljenoj tradiciji GSSuBiH je u petak i subotu, prigodnom svečanosti obilježio još jednu uspješnu godinu koja je upravo istekla. Uz prigodan program, podjele diploma završenim tečajcima, uručena je i povelja s počasnom značkom GSSuBiH Abdulahu, Avdi Maloviću Članu GSS Jablanica koji je obilježio punih 50 godina spasilačkog staža, a uz to su i njegova oba sina Ajdin i Smajil također pripadnici GSS Jablanica, stoji na službenim stranicama Saveza Gorskih Službi Spašavanja u BiH – GSSUBIH.

Nakon kratkog protokolarnog dijela programa u kojem su se prisutnima obratili: predsjednik Saveza Z. Marić, načelnik GSS Jablanica S. Spahović, te u ime domaćina – načelnik općine Posušje B. Bago, nastavilo se sa neformalnim druženjem u kojem je oko 90 prisutnih uživalo uz bogatu ponudu domaćina- glazbeni program, roštilj, kotlovinu, razna pečenja i obilje pića, do ranih jutarnjih sati. Ove godine je domaćin događaja bio HGSS Posušje i HPD Pločno iz Posušja.

Prije početka svečanosti, Upravni odbor GSSuBiH je održao svoju 19. sjednicu na kojoj je između ostalog i glasano za prijem još dvije spasilačke službe u članstvo Saveza- novoformirani GSS Ljubuški i GSS Čapljina, tako da GSSuBiH sada broji 18 spasilačkih službi, članica.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka