Menu

Prikupljen novac potreban za operaciju mladog Čapljinca Ivice Šimovića

Prikupljen novac potreban za operaciju mladog Čapljinca Ivice Šimovića

Čapljinci su još jednom pokazali veliko srce kada je u pitanju pomoć jednih drugima, posebice u teškim trenucima! Naime, proteklih dana cijela Čapljina digla se na noge kako bi se skupila sredstva potrebna za liječenje našeg sugrađanina Ivice Šimovića, u akciji koju je pokrenuo Crveni križ općine Čapljina.

Kako je potvrđeno od članova Ivicine obitelji, u ponedjeljak, 12. ožujka, prikupljena su sredstva potrebna za troškove liječenja i smještaja u Grčkoj.

Ivica bi do kraja tjedna trebao otputovati na operaciju, o čemu ćemo blagovremeno obavijestiti.

 

Inače, Ivica je rođen 1987. godine u Čapljini, a prije mjesec dana dijagnosticiran mu je TUMOR CEREBRI HEMIPARESIS lat. DEX.+ Za žurni operativni zahvat u Grčkoj CYBER KNIFE metodom potrebita su novčana sredstva u iznosu od 35.000 €.

Zbog kratkog vremenskog roka i tek odobrenog termina zahvata u Grčkoj, bilo je jako malo vremena za prikupljanje novčanih sredstava, ali Čapljinci su, zajedno sa cijelom BIH, uspjeli prikupiti sredstva potrebna za liječenje.

Žiro račun za pomoć i dalje ostaje otvoren, a za sve one koji i dalje žele pomoći Ivici mogu to učiniti na sljedeći način:

na ime MARIJA ŠIMOVIĆ – Čapljina
Unicredit banka d.d , tekući rn. br. 3381102572462424

Za uplate iz inozemstva
IBAN: BA39 3381 1028 7246 3733

 

SWIFT: UNCRBA 22

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka