Menu

Dalić: Vatreni su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost

Dalić: Vatreni su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost
Članovi hrvatske nogometne reprezentacije iz BiH Zlatko Dalić, Dejan Lovren, Mateo Kovačić, Tin Jedvaj, Vedran Ćorluka, Ivan Rakitić, Mario Mandžukić i Luka Modrić proglašeni su osobom godine na manifestaciji Večernjakova pečata koju je organiziralo bh. izdanje Večernjeg lista.
U svom obraćanju u Hrvatskom domu hercega Stjepana Kosače, izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić ocijenio je kako su 'Vatreni', od kojih jedan dio dolazi iz BiH, napravili povijest i jedan sjajan rezultat jer su pokazali zajedništvo, hrabrost, poniznost i ustrajnost.
- Ovo je poseban trenutak za mene i sve nas koji nas čini sretnim i ponosnim, ali i obvezuje da opet napravimo sve da svoj narod učinimo još ponosnijim i sretnijim – kazao je Dalić. Lovren, Kovačić, Jedvaj, Čorluka, Modrić i Rakitić uključili su se u večerašnju manifestaciju putem video-linka i zahvalili Večernjem listu na ovom posebnom priznanju. - Hvala vam na ovoj nagradi koja mi je posebno draga jer dolazi od mojih zemljaka - kazao je Kovačić. Čorluka je izrazio žaljenje što se uživo nije mogao zahvaliti za, kako je kazao, svu ljubav i podršku koju su Hrvati iz BiH iskazivali prema hrvatskoj reprezentaciji tijekom svih ovih godina. - Mi smo s vama, kao što ste vi bili uz nas na Svjetskom prvenstvu.
Ljudi hvala na zajedništvu, potpori i ovoj nagradi. Ovaj pečat odnijet ću u Kraljevu Sutjesku odakle sam kao dječak otišao i kojoj se uvijek vraćam - kazao je Lovren. Modrić je istaknuo kako ga za Mostar vežu snažne i lijepe uspomene. Osim nagrade za osobu godine su dodijeljene i nagrade "Večernjakov pečat" u 15 drugih kategorija.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka