Menu

HDZ BiH danas na sastanku menadžmenta, NO i sindikatom Aluminija

HDZ BiH danas na sastanku menadžmenta, NO i sindikatom Aluminija

Nemogućnost organizacije električne energije Aluminiju predstavlja udar na život kako u cjelokupnoj BiH, tako i u Hercegovini, stav je HDZ-a BiH u današnjem priopćenju.


"Smatramo kako je trenutno najvažniji zadatak brinuti o radnicima te što prije doći do kratkoročnog, dugoročnog ali i trajnog rješenja. Sutrašnji sastanak s menadžmentom i s novim Nadzornim odborom će dati realnu sliku stanja i ponuditi opcije za rješenje današnje situacije.

Svi oni koji pokušavaju problemima zaposlenika Aluminija praviti kratkoročan politički profit stvaraju nemjerljivu štetu upravo samim radnicima kojima sada treba razumijevanje, potpora i prije svega pomoć oko rješavanja osnovih životnih problema, a ne politička prepucavanja zarad jeftinih političkih bodova", naveli su.

U ovom trenutku, naglašavaju, ključna je smirenost, "kako bi izbjegli moguću daljnu štetu, kao i izbjegavanje radnji koje nas sve skupa mogu odmaknuti od postizanja konačnih rješenja".

"Vjerujemo kako je samo zajedničkim djelovanjem i preuzimanjem odgovornosti moguće doći do prihvatljivog rješenja", priopćili su.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka