Menu

MUP ZZH: Vijesti za protekla 24 sata

MUPZZH

Jučer u 19:50 h, prilikom kontrole prometa na magistralnoj cesti M6.1, u mjestu Ričina, policijski službenici PU Posušje iz prometa su isključili motorno vozilo marke „Renault Tvingo“ bez registarskih oznaka, kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljala M. B. (25) iz mjesta Batin, općina Posušje.

Budući da vozačica nije posjedovala dokumentaciju od vozila isto je privremeno oduzeto u cilju utvrđivanja podrijetla. Za počinjene prometne prekršaje PU Posušje vozačicu će sankcionirati putem prekršajnog naloga.

Sinoć u 22:30 h, prilikom kontrole prometa na magistralnoj cesti M6.1, u mjestu Čitluk, policijski službenici PU Posušje iz prometa su isključili motorno vozilo marke „Subaru“ bez registarskih oznaka, s kojim je bez položenog vozačkog ispita upravljao stariji maloljetnik (17) sa šireg područja općine Posušje. Budući da vozač nije posjedovao dokumentaciju od vozila isto je privremeno oduzeto u cilju utvrđivanja podrijetla. PU Posušje podnijet će na Općinskom sudu u Širokom Brijegu zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka protiv starijeg maloljetnika; također, putem prekršajnog naloga sankcionirat će se osobu koja je starijem maloljetniku omogućila upravljanje motornim vozilom.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka