Menu

Džakula konstruktivno o Bijači

  • Napisao/la  radioljubuski.ba
  • 1 komentar
Džakula konstruktivno o Bijači

Predsjedavajući Državne komisije za integrirano upravljanje granicom Miro Džakula, izjavio je novinarima u Sarajevu kako se intenzivno radi na izgradnji graničnog prijelaza Bijača, koji se nalazi u blizini graničnog prijelaza Doljani.

Džakula je to rekao govoreći o stanju graničnih prijelaza u BiH na kojima će se moći izvoziti i uvoziti roba iz EU i u Europsku uniju nakon što Hrvatska prvog srpnja postane punopravna članica Europske unije, a nakon trilateralnog sastanka - Bosna i Hercegovina, Republika Hrvatska i Europska komisija održanog prošli tjedan u Bruxellesu. - Danas se intenzivno radi u dvije smjene na izgradnji graničnog prijelaza Bijača, a ukoliko bude potrebno uvest će se i treća. Uprava za indirektno oporezivanje nije kriva za kašnjenja koja su se do sada događala - tvrdi Džakula.

Postojao je projekt za Bijaču koji je kasnio gotovo godinu dana, ali je Džakula izrazio nadu kako će do 15. srpnja biti osposobljen granični prijelaz Bijača sa svim fitosanitarnim službama koje će apsolutno jamčiti da će se na tom prijelazu izvoziti i uvoziti samo ono što je zdravstveno ispravno.

  • Ljubušak

    ako nas Bijača ne izvuče neće ništa

Komentirajte na članak

0
na vrh članka