Menu

Tučnjava na sjednici Nadzornog odbora JP Elektroprivrede HZ HB!?

  • Napisao/la  bljesak.info
  • 1 komentar
Tučnjava na sjednici Nadzornog odbora JP Elektroprivrede HZ HB!?

Na danas održanom sastanku Nadzornog odbora JP ''Elektroprivreda HZ HB'' d.d. Mostar u zgradi ove državne tvrtke koja se nalazi u Ulica Mile Budaka u Mostaru došlo je do ozbiljnog incidenta i tučnjave.

Kako neslužbeno doznaje Bljesak.info, u incidentu je sudjelovalo više osoba među kojima su bili i članovi Nadzornog odbora ove tvrtke i pojedini visokopozicionirani članovi HSP-a BiH. Do tučnjave je navodno došlo na hodniku i stepeništu ispred dvorane u kojoj se danas održavao sastanak Nadzornog odbora na kojemu se trebalo usvojiti Izvješće o radu za proteklu godinu kao i Plan poslovanja za 2013. godinu.

Na sastanku koji je održan prošlog tjedna, prilikom glasovanja članova Nadzornog odbora bilo je neriješeno. Tri člana su glasala za, a tri protiv predloženog Izvješća i Plana poslovanja. Novi sastanak zakazan je za danas, ali je prije novog pokušaja glasovanja došlo do tučnjave.

Neslužbeno doznajemo kako je tučnjavu izazvala skupina ljudi koji su nakon početka sastanka ''upali'' u zgradu JP HZ HB, a nakon toga i u dvoranu gdje se održavao sastanak. Uslijedio je verbalni napad na pojedine članove NO koji su glasovali protiv predloženog Izvješća i Plana poslovanja, nakon čega je uslijedilo naguravanja i tučnjava koja je kulminirala ispred dvorane i na stepeništu zgrade.

Kako je za Bljesak.info rekao Srećko Bošnjak glasnogovornik MUP-a HNŽ-a, policiji je u 11.50 Marijo Bencun član Nadzornog odbora JP HZ HB prijavio prijetnje i fizički napad od strane M.A. i Ž.A. Policija je zabilježila događaj i protiv te dvije osobe će pokrenuti prekršajnu prijavu.

U izjavi za Fenu šef Sektora za odnose s javnošću Mario Fofić kazao je da nema komentara na spomenuti događaj.

  • tb

    Za koga je navijala bunoza ili je bila zauzeta jer treba mjesecno potrositi 6000 tisuca maraka na mobitel!!!

Komentirajte na članak

0
na vrh članka