Menu

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio Kreševo

Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio Kreševo
Predsjednik Mladeži HDZ BiH Mario Mikulić posjetio je općinu Kreševo i održao radni sastanak s članovima Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Kreševo.
Na početku radnog sastanka, predsjednik Općinskog odbora Mladeži HDZ BiH Kreševo Boris Bilić pozdravio je prisutne i uputio prigodne riječi dobrodošlice predsjedniku Mladeži HDZ BiH Mariu Mikuliću, te ga upoznao s aktualnom političkom situacijom u ovoj općini. Dominantna tema sastanka bila je položaj mladih u društvu kao i razmatranje konkretnih prijedloga koji mogu pomoći rješavanju problema pitanja mladih.
Također, razgovarali su i o jačem razvoju poduzetništva u Kreševu, te usuglasili da suradnja i zajednički rad institucija države, gospodarstvenika i mladih na terenu mogu stvoriti uvjete koji će osigurati ekonomsku sigurnost i stabilnost za mlade.
Sudionici sastanka su razgovarali i o pripremama za predstojeće Opće izbore u Bosni i Hercegovini, te je istaknuta važnost stvaranja pozitivnih promjena u društvu, pružajući mladima mogućnost aktivnog i konstruktivnog djelovanja.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka