Menu

Čović uputio čestitku gospođi Mariji Pejčinović Burić

 Čović uputio čestitku gospođi Mariji Pejčinović Burić

Poštovana gospođo Pejčinović Burić,

u ime hrvatskog naroda Bosne i Hercegovine te u ime Hrvatskog narodnog sabora BiH želim Vam, u povodu sjajnog rezultata i izbora za glavnu tajnicu Vijeća Europe, uputiti najiskrenije čestitke i poželjeti mnogo osobnog i poslovnog uspjeha.

Nesumnjivo da je potpora i povjerenje koju su Vam svojim glasovima ukazali zastupnici u Parlamentarnoj skupštini Vijeća Europe najmjerodavniji pokazatelj i rezultat Vašeg dosadašnjeg uspješnog rada. Vaš izbor na ovu značajnu međunarodnu poziciju je istovremeno i najveća potvrda izvrsne politike i međunarodno priznanje pozicije koju Republika Hrvatska uživa u Europi.

Duboko sam uvjeren kako ćete i kroz ovu funkciju nastaviti svoj rad i posvećenost na promicanju općih zajedničkih vrijednosti, demokracije, dijaloga i suradnje te da ćete svojim djelovanjem biti uzor i primjer mnogima.

Koristim ovu prigodu još jednom se zahvaliti na Vašoj dosadašnjoj upućenosti, angažiranosti i pomoći koju ste pružili Bosni i Hercegovini na njenom europskom putu, te izraziti uvjerenje i u daljni nastavak, još bolje suradnje.

 

Želim Vam mnogo energije i uspjeha u realiziranju zadataka koji su pred Vama.

 

S izrazima osobitog poštovanja,

Dr. Dragan Čović

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka