Menu

Kraljević i Ćosić održali sastanak s predstavnicima poljoprivrednika

Kraljević i Ćosić održali sastanak s predstavnicima poljoprivrednika

Sastanak s predstavnicima poljoprivrednika u zgradi Vlade. Predsjednik Vlade Županije Zapadnohercegovačke Zdenko Ćosić i dopredsjednik Vlade i ministar financija Županije Zapadnohercegovačke Toni Kraljević održali su danas u zgradi Vlade sastanak s predsjednikom Seljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine Draganom Pavlovićem i predsjednikom Udruge poljodjelaca Županije Zapadnohercegovačke i dopredsjednikom Seljačkog saveza Federacije Bosne i Hercegovine Dubravkom Vukojevićem.


Na samom početku sastanka, predstavnici poljoprivrednika izrazili su zadovoljstvo povećanjem sredstava za poljoprivredu u Proračunu Županije Zapadnohercegovačke.

Implementacijom Strategije ruralnog razvitka Županije Zapadnohercegovačke, kao i povećanjem sredstava za poljoprivredu, poljoprivreda u Županiji Zapadnohercegovačkoj prestaje biti socijalna kategorija i postaje pravi gospodarski subjekt i nositelj razvoja gospodarstva Županije Zapadnohercegovačke, sa sve više registriranih subjekata na ovom prostoru.

Na kraju sastanka izraženo je obostrano zadovoljstvo kontinuiranim razgovorima te obostrana spremnost za daljnji nastavak započete suradnje.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka