Menu

Nikolić: S nestrpljenjem očekujemo početak Eura

Nikolić: S nestrpljenjem očekujemo početak Eura
U Trening centru NS BiH u Zenici kadetski reprezentativci se spremaju za Europsko prvenstvo. Igrač Sarajeva Nemanja Nikolić o pripremama kaže: - Kvalitetno radimo u Zenici. Upoznajemo se i s protivnicima.
Danska nam nije nepoznanica jer smo protiv njih već igrali i pobijedili ih. To će nam biti prva utakmica na EP i nadamo se da ćemo ponoviti igru i rezultat iz elitnog kruga. Vjerujem da imamo kvalitetu napraviti dobar rezultat na Euru.
Nikolić je ponosan što će nastupati na velikom natjecanju: - Velika čast je sudjelovati na Europskom prvenstvu i s nestrpljenjem očekujemo početak natjecanja. Drago mi je i što ćemo nastupiti u zemlji koja je kolijevka nogometa, Engleskoj. Sigurno je da će i to dati posebnu čar ovom prvenstvu.
Veznjak kadetske reprezentacije BiH Armin Šarić u dva je kvalifikacijska kruga nastupio na svih 6 utakmica U17 vrste. Šarić smatra da bh. reprezentacija može napraviti dobar rezultat na Euru: - Moramo iskoristiti ovo razdoblje u Zenici kako bismo se što bolje spremili za Euro. Već smo napravili ogroman uspjeh i sada želimo što bolje predstaviti se na velikoj sceni. Sve vrste koje su se plasirale na Europsko prvenstvo imaju kvalitetu, tako i mi. Možemo se nositi sa svima i nadam se da ćemo ostvariti plasman u četvrtfinale. Mladi nogometaš FK Sarajevo ističe kompaktnost momčadi: - Ono što krasi ovaj tim je odlično ozračje koje uvijek vlada na reprezentativnim okupljanjima.
Svi smo kao jedan i na terenu i izvan njega. Vjerujem da će to biti jedna od naših prednosti u odnosu na ostale ekipe na Europskom prvenstvu. Armin otkriva kako se sprema za utakmice: - Prije utakmice se uglavnom opuštam tako što slušam glazbu ili razgovaram sa suigračima, kaže Šarić i otkriva tko mu je omiljeni igrač: - Moj nogometni uzor je uvijek bio Kaka, a volio bih i ja jednog dana igrati za Real Madrid.•

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka