Menu

Prosinečki: Ponoviti kvalitetnu igru iz utakmice s Finskom

Prosinečki: Ponoviti kvalitetnu igru iz utakmice s Finskom
Izbornik nogometne reprezentacije Bosne i Hercegovine Robert Prosinečki, pred sutrašnju utakmicu s reprezentacijom Grčke u Ateni u kvalifikacijama za EURO 2020., izjavio je da očekuje da njegova ekipa ponovi kvalitetnu igru iz utakmice s Finskom.
- Grčka ima novog trenera, dosta novih igrača i sigurno se žele pokatati u najboljem svjetlu. Oni će sutra dati sve od sebe, tko god da nastupi. Neće to biti laka utakmica za nas. Mi ćemo pokušati igrati u visokom ritmu, jer na taj način smo pobijedili Finsku.
Svi su igrali kao jedan i borili se. Bilo je to veoma kvalitetno i jedino tako možemo pobijediti i sutra. Naravno, nije isto igrati na svom terenu i u gostima, ali mi ćemo uraditi sve kako bismo osvojili tri boda - kazao je Prosinečki na konferenciji za novinare na stadionu OACA u Ateini. Izbornik je potvrdio da neće moći računati na ozlijeđenog Tonija Šunjića, ali i da je upitan nastup još nekih igrača.
- Višća i Kvržić također imaju problema, pa ćemo nakon večerašnjeg treninga vidjeti koga ćemo sve imati na raspolaganju. Tražit ćemo najbolje solucije i večeras ćemo znati tko će nastupiti. Ostali igrači su zdravi i spremni za utakmicu - rekao je Prosinečki. Kapetan Miralem Pjanić je izjavio da Grci imaju dosta novih imena i mladih igrača koji se žele dokazati. - Nikad nije bilo lako igrati s Grčkom, posljednji susreti su završavali neriješenim rezultatom.
Teška utakmica nas očekuje i sutra. Bez obzira na promjene u njihovom sastavu ne smijemo ih podcijeniti. Moramo biti svjesni da nam samo pobjeda odgovara i samo s tri boda možemo biti zadovoljni - izjavio je Pjanić.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka