Menu

Manolić i Međugorje

Manolić i Međugorje

Međugorje je svjetski religijski i kulturalni fenomen, mjesto duhovnosti i molitve kršćana iz cijeloga svijeta, glasovito mjesto ukazanja Blažene Djevice Marije, Majke Kristove, i hodočašća vjernika i bogotražitelja, koji se utječu za pomoć  i ohrabrenje Kraljici Mira. 'Molite, da biste shvatili veličinu i ljepotu dara života', te su Gospine riječi čuli i u svomu srcu zapisali vidioci na dan 25. siječnja 1990.

Mladi i stari, djeca i bake, ljudi iz različitih jezika, naroda i rasa, milijuni vjernih iz raznih zemalja i s raznih kontinenata, okupljaju se  u tomu posvećenomu  zapadnohercegovačkomu mjestu u znamenu mira i duhovno-religijske obnove i nadahnuća za život ispunjen mirom, posvećen Kristom raspetim, Učiteljem ljubavi.

Manolić je poznat kao pripadnik zloglasne i zločinačke oznaško-udbaške jugokomunističke formacije, koja je nad hrvatskim narodom kao narodom i duhovno-religijsko-nacionalnom jedinstvenim entitetom počinila bezbrojne, strašne zločine,  bezvjerac, koji se vješto  priklonio predsjedniku  Tuđmanu u povijestnim danima hrvatske demokratske revolucije u svibnju 1990. Komu je zapravo pripadao i za koga je radio, pokazao je to svojim sudjelovanjem, zlotvorno udružen sa Stjepanom Mesićem,  u pokušaju puča  godine 1994., kao i svojim nemjerljivim doprinosom u slabljenju demokratske, civilizacijske  Hrvatske, udaru  prokomunističkih snaga na hrvatstvo, i sotoniziranju Hrvata iz Hercegovine (uime navodne skrbi za Hrvate u Bosni!) koji su i u Domovinskomu ratu, rame uz rame  s hrvatskim braniteljima iz svih dijelova Lijepe Naše,  ginuli za hrvatsku slobodu i za mir.

Naravno, nepravedno bi bilo prema istini prešutjeti činjenicu da je ovaj miljenik neokomunističke „liberalne“ medijsko-političke velevlasti u Hrvatskoj revnostno obavio svoju zadaću u čudovišnomu nasilju  države Jugoslavije nad Crkvom u Hrvata i nad hrvatskim biskupom bl. Alojzijem Stepincem, nadbiskupom zagrebačkim, mučenikom za prava čovjeka i hrvatskoga naroda.

Manolić je poznat i kao onaj od čimbenika protuhrvatske politike u Hrvatskoj koji je sustvorio koncept za lažnu optužbu Hrvatske da je 'izvršila agresiju na Bosnu i Hercegovinu',  na temelju je čega došlo i do  haaške optužnice protiv Republike Hrvatske za 'zajednički  zločinački pothvat', koja još nije skinuta s vrata našoj državi. Jasnu je mobilizacijsku poruku poslao ovaj 'stric iz zaleđa'  bojovnicima svoje škvadre u njihovu pohodu na sve institucije društva i države, u jednomu intervjuu u Pukanićevu 'Nacionalu', svojom tvrdnjom da 'predsjednik Franjo Tuđman sprema anschluss Herceg-Bosne'.

Razumljivo, ova je poruka išla na ruku određenim međunarodnim faktorima, koji su bili sve učinili ne bi li Beograd i 'JNA' šaptom i preko noći , sa stotinama tisuća naoružanih  četnika,  u ratnomu pohodu protiv Hrvatske, izdajnički razoružane, napokon uspostavili  'Sjedinjene Države Srbije'.

Zašto Manolić i Međugorje, ovdje i sad? Zato što se, u regeneriranomu idejnomu monolitu i medijskomu totalitarizmu, stječe dojam da je Manolić prije Međugorja, Marx i Tito  prije Isusa Krista,  zato što nas neomarksisti i udbostrukture  stavljeni u službu globabilističkoga kapitalizma  sada straše pojavom  'nacionalističkih strasti i sablasti', kao što su to  'drugovi' činili godine 1981., uz čudesno ukazanje Gospino u Međugorju.

'Nacionalni zlotvori' nekoć su davno onemogućili objavljivanje Kašićeva prijevoda  B i b l i j e, danas bi mogli prirediti našemu narodu sumrak slobode i u Međugorju i u Zagorju, posvuda gdje se hrvatski slobodno diše i piše. A toliki su mediji u službi ispiranja mozga puku i narodu, s ciljem da narod misli ono što, sad globalistička, 'udba' smisli.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka