Menu

Nečasna politika pod krinkom "hrvatskog" zajedništva

Nečasna politika pod krinkom "hrvatskog" zajedništva

Politička kampanja nam je uveliko za vratom, a dosta političkih opcija poodavno na plaćeničkim elektronskim  medijima provodi istu protiv vladajućih. A što drugo očekivati od loše oporbe, nego da vladajuće blate sa i bez argumenata jer sami ne mogu ponuditi ništa bolje ili su to već prije radili puno gore.

Od stranaka koje se pokušavaju predstaviti kao hrvatske možete očekivati svašta i to očekujete, ali kada krene kampanja jedna stranka posebno upada u oči, a to je HDZ 1990. Stranka koja je dobila potporu naroda 2006 godine, nakon zasićenosti naroda vladavinom HDZ BiH od devedesetih. Ta interesna skupina vlada ŽZH-om od tadašnje 2006 godine do izborne 2014, a činili su je uglavnom prebjezi iz "starog" HDZ-a, koji su kroz novu političku opciju vidjeli način da opljačkaju ponovno vlastiti narod.

Izlazak iz vlade Zdenka Ćosića početkom 2014. godine bio je samo politički, oni (iz HDZ 1990) misle mudar potez, da mogu opaliti po "vladajućim" ali narod sigurno nije zaboravio predivne četiri sezone (2006-2010) upravljanja HDZ 1990 u koaliciji sa HSP BiH i NSRzB našom županijom, te pljačkom proračuna od nekih 40 milijuna KM.

Nakon poraza na Općim izborima 2010. godine trebalo je pokušati spasiti, što se spasiti može,pa se ušlo u vlast pošto-poto sa starom srbijanskom izrekom "ko bre zavadi" jer teško su se iz oporbe mogle braniti teze o potrošnji javnog novca u Zavodu za zdravstveno osiguranje, Razvojnoj agenciji, Agenciji za privatizaciju, a o stranačkim Udrugama nije potrebno ni trošiti riječi. Sve istražne radnje prema članovima HDZ 1990 spriječen su kroz koaliciju sa HDZ BiH i kroz Ministrastvo pravosuđa ŽZH-ke, koje je pripalo koalicijskim sporazumom HDZ 1990 i Borki Herceg Lukendi.

Samo dan prije pada vlade ŽZH, na čijem je čelu bio Zvonko Jurišić, prema Udrugama HDZ 1990 u Ljubuškom je transferirano dva milijuna KM, a socijala i ostali korisnici proračuna su ostali zakinuti.

Stoga, vlada Zdenka Ćosića je pala na zadatku, jer se nije očitovala o kriminalnim radnjama, koje su činili članovi kriminalne organizacije (HDZ 1990) - mahom naši sugrađanim koji se danas na listama i kroz medije kletu u pravdu i poštenje.

Međutim, vlada Zdenka Ćosića je u periodu 2014-2018 godina uspjela sanirati dug naše županije za preko 40 milijuna maraka, a HDZ 1990 pod krinkom "hrvatskog" zajedništva iz 2006 godine pokušava zavarati narod i osvojiti vlast da bi ponovili razultate rada sa koalicijskim partnerima iz tog perioda.

Članovima HDZ 1990 iz Ljubuškog, a posebno ovim što se ponavljaju na izbornim listama, koji se grčevito bore za opstojnost hrvatskog naroda na ovim prostorima (pokazali kako od 2006 do današnjeg dana) - savjet, počiste prvo ispred svojih vrata, pa onda ispred tuđi, jer... Narod pamti i zna !!!

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka