Menu

3 super trika kako ventilator pretvoriti u klimu - brzo i lako

3 super trika kako ventilator pretvoriti u klimu - brzo i lako
Ako nemate klima uređaj u svojem domu - ne očajavajte! Postoje tri fantastična načina kako da obični ventilator rashladi prostor, odnosno stvori temperaturu ugodnu za život.
Jednostavno je i jeftino, a u kući će biti ugodno boraviti danju i spavati noću, piše 24sata.hr. Ovo su tri genijalna načina kako ćete svoj ventilator pretvoriti u klima uređaj:
Kockice leda
Ispred ventilatora stavite široku plitku posudu i napunite je kockicama leda Kako ventilator puše po ledu, tako će se prostorijom širiti hladniji zrak.To će potrajati sve dok se led ne otopi, a tada samo dodajte novi.
Zaleđena voda
Slično je kao u prvom primjeru, ali umjesto kockica leda stavite plastične boce koje ste prethodno napunili vodom i zaledili. Ovaj način je čak i bolji jer se radi o velikim komadima leda koji će se sporije topiti od kockica.
Led i ručnik
Kod ovog načina rashlađivanja prostorije možete koristiti ili kockice leda ili zaleđenu vodu u bocama. Jedno ili drugo zamotajte u ručnik, zavežite dva kraja špagom i objesite između dva stolca. To stavite ispred ventilatora. Ispod ručnika stavite posudu u koju će kapati rastopljen led.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka