Menu

Jeste li zaista pronašli ljubav svog života? Odgovorite na ova pitanja

Jeste li zaista pronašli ljubav svog života? Odgovorite na ova pitanja
Bez obzira jeste li među onima koji vjeruju u svoje srodne duše, vjerojatno ste se zapitali jeste li s pravom osobom s kojom biste mogli provesti cijeli život. Odgovorite na ova pitanja i dobit će odgovor na pitanje: Je li osoba s kojom ste u vezi zaista prava za vas?
1. Volite li i prihvaćate osobu kakva je sada?
Ako mislite da ćete nekoga promijeniti, nećete. Možda ćete uspjeti nekoga nagovoriti da ode s vama na sat joge koju vi toliko obožavate ili da kuša novo jelo, no osobu biste trebali prihvatiti takvom kakva ona jest i biti sigurni da s takvom osobom možete na duge staze...
2. Gubite li sebe?
Želite li se zaista nalaziti u vezi u kojoj morate skrivati svoje osjećaje, paziti na svaki svoj korak i izraz lica? Ne biste se trebali pretvarati da ste netko drugi kako biste bili prihvaćeni. Ta osoba nije za vas. Ovo nije film u kojem biste trebali glumiti neku ulogu, ovo je vaš život!
3. Ima li kemije među vama?
Razmislite izaziva li ta osoba u vama da vaše srce jače kuca? Kemiju ne možete proizvesti ako ona među vama ne postoji. Seks nije najvažnija stvar u vezi, ali je svakako jedna bitna stavka. Ako ne osjećate fizičku privlačnost, mogli biste se lako naći prevareni.
4. Osjećate li se loše?
Ako tražite utjehu u hrani, zadržavate se u svoja četiri zida i vaši bližnji vas često ispituju jeste li dobro? Jeste li zaista u zdravoj vezi za cijeli život?
5. U vezi ste samo da biste bili s nekim?
Ako su svi oko vas u nekim dugim vezama ili brakovima, jeste li i vi u vezi samo da ne biste bili sami? Nemojte forsirati nešto što ne ide, ima još mnogo ljudi tamo vani i negdje i vas čeka ona prava osoba za vas. Budite strpljivi, vjerujte u sebe i imajte na umu da zaslužujete smao pravu ljubav i ništa manje od toga.
6. Što vam govori intuicija?
Ako vam vaša intuicija govori da to možda i nije to, poslušajte je.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka