Menu

Kada muškarci ugledaju grudi: Video djevojke koja tobože sadi cvijeće već dva dana drma YouTubeom

Kada muškarci ugledaju grudi: Video djevojke koja tobože sadi cvijeće već dva dana drma YouTubeom

Premda naslov videa nameće zaključak da korisnike YouTubea silno zanima hortikultura, prilično smo sigurni da je video skupio 10 milijuna klikova u dva dana iz potpuno drugog razloga.

Djevojka predstavljena kao Katie već dva dana ima zacementirano mjesto u rubrici "trending" na YouTubeu. Drugim riječima, ništa se od nedjelje navečer na toj platformi ne gleda poput njezinog dvominutnoga videa, premda u naslovu zapisa stoji da naprosto sadi cvijeće.

Katie je golemih deset milijuna pregleda skupila zahvaljujući haljinici koja prilično otkriva, čime je samo još jedanput potvrđeno da si muškarci ne mogu pomoći jednom kada im se pusti mašti na volju.

Utoliko vjerujemo da su uglavnom oni bili ti koji su video "lajkali" (20 tisuća), a jedna od zanimljivosti govori i to da administratori YouTubea zapis nisu uklonili unatoč rubnom sadržaju.

Naime, odgovorni za sadržaj na toj platformi su prilično postrožili kriterije što može dospjeti do naslovnice i što će biti prikazano u kategoriji "popularno", pa budući da oko snimke nisu napravili problem, što je brojne korisnike uvelike začudilo, pogledajte u nastavku čime je Katie osvojila popularnu društvenu mrežu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka