Menu

Nokaut dana: Prvi nokaut u karijeri Jona Jonesa

Nokaut dana: Prvi nokaut u karijeri Jona Jonesa

BIVŠI UFC-ov prvak u poluteškoj kategoriji, Jon Jones, jedan je od najboljih boraca na svijetu. No, u privatnom životu ne ide mu tako bajno kao u kavezu. Još uvijek traje sudski proces za Jonovo izazivanje prometne nesreće s teškim posljedicama i bježanje s mjesta nesreće.  Ako se želi vratiti u MMA, to će biti tek kad riješi probleme u privatnom životu, izjavio je Dana White.

UFC je Jonesu oduzeo titulu, suspendirao ga na neodređeno i izbrisao sa svih svojih ljestvica, uključujući onu za najboljeg P4P borca svijeta na kojoj je zauzimao prvo mjesto. U ovom članku ćemo predstaviti prvi nokaut u Jonovoj karijeri, koji je izveo u svom drugom profesionalnom MMA nastupu protiv Carlosa Eduarda.

Iako je jedan od najboljih na svijetu, Jones nije poznat po nokauterskoj snazi. Od 21 pobjede koju je ubilježio, samo dvije su završile nokautom, sedam protivnika je završio TKO-om, šest puta je svoje protivnike prisilio na predaju te je šest puta slavio sudačkom odlukom. Jedini poraz je doživio u meču s Mattom Hamillom zbog čudne diskvalifikacije jer je koristio udarce laktovima "6-12". Sudac Steve Mazzagatti je primio brojne kritike na račun suđenja u tom meču, što nije jedinstven slučaj kad je u pitanju "omiljeni" Whiteov sudac.

Meč je održan 19. travnja 2008., na eventu Battle Cage Extreme 4. Jones je 24 sekunde nakon početka treće runde lijepim desnim krošeom nokautirao Eduarda.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka