Menu

PISMO FRAJERU KOJI SE NIJE HTIO VEZATI: “Ne mogu te čekati zauvijek!”

PISMO FRAJERU KOJI SE NIJE HTIO VEZATI: “Ne mogu te čekati zauvijek!”

Mlada djevojka uputila je otvoreno pismo dečku kojeg je odlučila napustiti, opisavši teškoće s kojima se susreću svi adolescenti u potrazi za sretnom vezom.

Na ljubavne probleme nitko nije imun, pogotovo mladi ljudi koji tek trebaju naučiti pravila ove komplicirane igre. U pismu, djevojka je opisala brige i patnje s kojima se suočila jer joj ljubav nije bila uzvraćena. Shvatila je kako nema smisla ostajati u nedefiniranim odnosima i da sreću treba potražiti negdje drugdje.

Onom koji me pustio da odem,

Razumijem, konačno mi je sve jasno.

Stvari su se odlično razvijale i naše prijateljstvo je raslo. Stalno smo se družili, kemija među nama bila je odlična i seks je bio izvrstan.

Probali smo pričati o potencijalnoj zajedničkoj budućnosti, no ti si rekao kako ne želiš ulaziti u vezu.

Ali, to je bilo prije godinu dana, a mi smo i dalje u istom začaranom krugu.

To je u redu, poštujem to što kažeš da ne tražiš romantičnu vezu. Vidim da si okružen velikim brojem žena čime mi pokazuješ kako nas dvoje nismo ništa, nas dvoje ne postojimo kao par.

S druge strane, stalno se družimo, stalno me zoveš i svako malo završimo zajedno, a time mi daješ lažnu nadu.

To me boli više nego što možeš zamisliti jer znam da izgledaš dobro i da možeš imati svaku koju poželiš. Ja se nikada ne bih mogla natjecati s tim prekrasnim curama.

Zbog svih lijepih trenutaka koje provedemo zajedno ignoriram bol koju mi nanosiš i posvećujem ti svoje slobodno vrijeme.

Razumijem tvoju potrebu da zavodiš druge žene i znam da želiš živjeti bezbrižno, ali ono što ja zaista želim je da budeš moj i da me voliš.

Ne želim od zajedničkih prijatelja slušati o tvojim avanturama u noćnim klubovima, želim ukrasti tvoju slobodu i vezati te za sebe.

Znam da je to recept za katastrofu jer naš čudan odnos traje već godinu i pol dana. Koji je naš status? Ne mogu te nazvati dečkom, ni prijateljem ni aferom, ali mogu ti reći da je vrijeme da krenem naprijed.

Možda sam tu odluku trebala donijeti prije godinu dana, ali ako ne možeš odrediti na čemu si s nekim, napravi sam sebi uslugu i izađi iz tog odnosa.

Želim ti sreću i uspjeh u svemu što budeš radio. Super si osoba, zabavan si i znam da nemaš loše namjere.

Iz našeg odnosa, koji mi je donio mnogo tuge, puno sam naučila.

Zbog tebe znam što želim i znam kako želim da se taj netko ponaša prema meni.

Ako su ove moje riječi posljednje koje ćemo razmijeniti, želim da znaš da sam uvijek cijenila tvoje društvo, tvoje mane i dane koje smo proveli zajedno.

Nadam se da si i ti naučio nešto od mene i da ćeš pronaći to što tražiš. Zgodan si, pametan, šarmantan, zabavan i nezamjenjiv.

Ne mogu ti dati više nego što sam ti dala i ne mogu se više brinuti da nisam dovoljno dobra za tebe. Ne mogu te čekati zauvijek.

Iskreno,

Djevojka koja je krenula dalje“.

 

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka