Menu

U Kaštelima kongres neženja - stiže i šest Ukrajinki spremnih za udaju

U Kaštelima kongres neženja - stiže i šest Ukrajinki spremnih za udaju

Svi neženje i slobodne djevojke za Uskrs su pozvani u Kaštela jer naš najpoznatiji bračni posrednik Nedjeljko Babić poznatiji kao Gangster u popularnom kafiću “Love Story” organizira kongres neženja.

Dvadesetak momaka i cura od kojih će njih šest stići iz Ukrajine okupit će se u kafiću pomno odabranog imena “Love story”, jer, veli Gangster, samo ime mjesta događaja daje nadu kako će mnogi zasigurno pronaći svoju srodnu dušu. Na pitanje zašto baš Kaštela, Babić odgovara:

- Nešto slično bili smo napravili i za Valentinovo. Kada se skupi malo veći broj slobodnih momaka i djevojaka, veći je i izbor i onda organiziramo ovakvo jedno druženje da se oni bolje upoznaju uz pjesmu i ples. A plesa i pjevanja je je u Kaštelima na Valentinovo bilo na izvoz. Svidjela nam se cijela situacija, ljudi su bili opušteni, vlasnik kafića odlično pjeva - veli Gangster koji već 29 godina uspješno spaja parove.

Premda u Kaštelima, kao i ostatku Hrvatske, tvrdi Gangster, kronično nedostaje cura zrelih za udaju, to nije razlog zbog kojeg je kongres odlučio organizirati u Kaštelima već je taj grad odabrao jer mu je položaj takav da odgovara većini njegovih klijenata.

- Vize za Ukrajinke već sređuju se, rješavamao avionske karte kako bi one nama lijepo za Uskrs stigle i ovdje se zaljubile. Imam ja momaka s Brača, Hvara, iz Splita, Šibenika, Zadra i Opuzena, pa su Kaštela nekako na sredini. A tamo je i lijepo, Kaštela su mi se svidjedila. Kongres organiziramo u lijepom objektu u kojem će se oni malo opustiti i uz karaoke i ples bolje upoznati - kaže Gangster.

Tijekom godina, ovaj poznati Imoćanin uspješno je, kaže nam, spojio 330 parova, a prati ih i nakon vjenčanja.

- Svi oni ostaju zajedno, jedino ih Bog može rastaviti! Sve ja držim pod kontrolom. Čim čujem da u braku ima nekakvih trzavica, odem do njih, dam im nekoliko savjeta i sve je opet po starom. Nama u Hrvatskoj kronično fali slobodnih cura. Njih čak 103 tisuće. E, baš zato i dovodim cure iz Ukrajine i Rumunjske. Njih ima najviše, a Rumunjke se danas posebno cijene. Imam ja i Čehinja koje bi se željele udati u Hrvatskoj - tvrdi Nedjeljko Babić. Pohvalio nam se Gangster kako je nadavno postao i filmska zvijezda, a ponosan je, veli nam, na nagradu publike koju je na ZagrebDoxu dobio dokumentarni film o njemu “Gangster te voli”.

- Važna je to nagrada jer je nagrada publike. Film u kojem sam ja glavni lik otvorio je međunarodni festival u Zagrebu i dobio nagradu među 183 svjetska filma. To ne može svatko, ipak se isplatilo sve ovo što radim zadnjih skoro 30 godina – kaže nam Gangster poručujući da ga pratimo u Kaštelima jer će na kongresu biti sočnih detalja za dobru novinarsku priču.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka