Menu

GOTOVO JE! Oprostite se od najbližih, krajem godine Zemlju će uništiti odbjegli planet… opet

GOTOVO JE! Oprostite se od najbližih, krajem godine Zemlju će uništiti odbjegli planet… opet

Bilo nam je lijepo družiti se s vama, no izgleda da je druženju došao kraj. Barem ako je vjerovati stranici Breaking Israel News koja se bavi teorijama zavjere. A zašto im ne bismo vjerovali, zar ne?

Uglavnom, ovi čudaci tvrde da će se ove godine pojaviti skriveni Planet X, kojeg još zovu Nibiru, a koji će potpuno uništiti Zemlju.

 

Činjenica jest da su znanstvenici spazili tragove devetog planeta sunčevog sustava, za kojeg nismo znali da postoji, a još uvijek ga nismo vidjeli, no znači li to stvarno da nas taj skriveni planet može stvarno uništiti?

Samo ako vjerujete dva rabina koji citiraju mistični tekst pod nazivom Zohar, a prema kojem će posljednji dan Zemlje biti 28. rujan ove godine. Prije novog predviđanje, Nibiru je trebao uništiti Zemlju u prosincu 2015. godine, a prije toga u rujnu.

Naravno, prije toga trebao je uništiti Zemlju 2012. I 2003. NASA je odmah izdala priopćenje: “Nibiru i slične priče o lutajućim planetima su internetska prijevara. Ne postoje činjenice koje bi ih potvrdile. Da su Nibiru ili Planet X stvari i na putanji prema Zemlji, astronomi bi ih pratili već barem desetljeće i bili bi vidljivi golim okom”.

Izgleda da je onda možda bolja ideja da se još ne opraštate od voljenih već da ih jednostavno podsjetite koliko ih volite.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka