Menu

U kojim situacijama muškarac želi da žena preuzme inicijativu?

U kojim situacijama muškarac želi da žena preuzme inicijativu?

Moderno je doba i era macho muškraca odavno je prošla. Žene su danas sve su samostalnije, odlučnije u svojim namjerama i točno znaju što žele od života.

Mnogi ljudi odrasli su u tradicionalnim obiteljima odgajani da muškarci vuku poteze, no mladi muškarci danas će sve češće priznati da ima nekih situacija u kojima bi oni željeli manje odgovornosti i više inicijative i kontrole od druge strane, odnosno partnerica. Evo nekih situacija koje su savjetnici za veze popisali za Yaho shine.

1. Izlazak. To može biti, naravno, rezultat zajedničkog dogovora, međutim i možete jednom poptuno preuzeti inicijativu i isplanirati izlazak od početka do kraja. I to će ga vjerojatno oduševiti.

2. Seks. Vrijeme je da se "odmorite" od misionarskog položaja ili doggy stylea i prijeđete na poze gdje ste gore. Isto tako, možete ga napasti u neobično vrijeme ili u kutu stana gdje vas ne očekuje. Bitno je odmaknuti se od rutine i prezueti glavnu riječ.

3. Godišnji odmor. I ovdje bi odluka trebala biti zajednička, međutim možete aktivno inicirati razgovor o zajedničkom godišnjem prije nego bude prekasno. Izrazite svoje želje jedno drugome, te na taj način možete otkriti puno novoga o partneru.

4. Aktivnosti. Potaknite ga da umjesto pred televizijom večer provede u teretani ili u društvu prijatelja. Možete ga potaknuti i vlastitim primjerom, a nakon tako dobrog provoda, cijenit će vas još više.

5. Financije. Ima li jedan partner sve financije u svojim rukama to nije dobro. Kada se radi o novcu, potrebno je komunicirati, a da biste sebi i drugima pokazali da ste odgovorna osoba, aktivirajte se u financijskim transakcijama, pa makar platili sljedeći puta večeru.

6. Obiteljska druženja. Nemojte unaprijed odbijati sudjelovati u druženju s njegovom obitelji i pokažite mu da vam je stalo tako što ćete ga podsjetiti kad mu je majci rođendan.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka