Menu

U Ljubuškom veći za 436

Ljubuški će ponovno mijenjati svoj godišnji gradski proračun. Bit će to drugi put u ovoj godini, a razlog je viša sila, rekli bismo, jer su na djelu izvanredne prilike koje predviđa Zakon o proračunima u FBiH, a koje je donijela pandemija koronavirusa, zbog čega se proračun mora uravnotežiti, piše Večernji list BiH.

Više...

Dr. Landeka: Epidemiološka situacija u Ljubuškom nije nimalo dobra

Epidemiološka situacija u Ljubuškom nije nimalo dobra, svakim danom imamo sve više osoba pozitivnih na prisustvo koronavirusa, većinom je riječ o mlađim osobama koje taj virus donose u svoje obitelji te nam u konačnici stvaraju probleme jer stariji članovi obitelji razvijaju teže oblike bolesti, rekao je u današnjem izvještaju za Radio Ljubuški dr. Ivan Landeka, ravnatelj Doma zdravlja te član Županijskog i Gradskog kriznog Stožera.

Više...

Ljubušak automobilom udario policajca, još se traga za njim

PU Ljubuški je u petak, 2. listopada u 21.30 sati zaprimila prijavu od strane tridesetdvogodišnjeg policijskog službenika Sektora kriminalističke policije MUP-a ŽZH, koji je prijavio osobu J.R. (31) iz mjesta Vašarovići, grad Ljubuški, da je u mjestu Hardomilje, zaseok Žabar, grad Ljubuški, upravljajući motornim vozilom marke „Peugeot” model 307, bez registarskih oznaka, napao gore navedenog policijskog službenika prilikom vršenja službenih radnji.

Više...

Obavijest za birače koji žele glasovati u svojim domovima

''Obavještavaju se birači koji su vezani za svoje domove zbog starosti, bolesti ili invaliditeta, a žele u svojim domovima glasovati na Lokalnim izborima koji će se održati u nedjelju 15. studenog 2020. godine, da su dužni prijaviti se Centru za birački popis u Gradskoj upravi Ljubuški, najkasnije do 13. listopada 2020. godine u svrhu evidentiranja ove kategorije birača. Prijave se mogu izvršiti u radnom vremenu Gradske uprave Ljubuški, ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . Dodatne informacije na broj telefona:063/400-151.

Više...