Menu

Ljubušaci osumnjičeni za prodaju droge će se braniti sa slobode

Ljubušaci osumnjičeni za prodaju droge će se braniti sa slobode

Vrhovni sud Federacije BiH Sarajevo odbio je žalbu Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke, tako da trojica osumnjičenika iz Ljubuškog K.C. (45), M.C. (43) i D.M. (36) ostaju na slobodi.

Oni se sumnjiče da su neovlašteno prodavali i stavljali u promet opojnu drogu, tako što su neovlašteno radi prodaje kupovali, držali i preprodavali drogu. U više navrata konzumentima s područja Hercegovine i Republike Hrvatske prodavali su drogu kokain i speed.

”Drogu su skladištili u stanu jednog od osumnjičenika. 10. studenog 2017. godine policijski službenici PU Ljubuški u akciji ‘Putnik’ ušli su u stan osumnjičenika K.C. gdje su zatekli osumnjičenika D.M. Prilikom pretresa stana, prostora oko stana i osoba pronađeni su mobilni aparati i PVC smotuljci u kojim se nalazio kokain”, izjavio je za Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva ŽZH.

Po odluci Županijskog suda u Širokom Brijegu osumnjičenici su se nalazili u pritvoru skoro tri mjeseca.

”Tužiteljstvo će nastaviti prikupljati dokaze kako bi se utvrdile sve činjenice i okolnosti kako bi se mogla donijeti odluka u konkretnom slučaju”, navodi Aničić u izjavi za Hrvatski Medijski Servis.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka