Menu

Ponovno će se odlučivati o pritvoru Ljubušaku koji je prijetio ubojstvom tužitelju

Ponovno će se odlučivati o pritvoru Ljubušaku koji je prijetio ubojstvom tužitelju

Općinski sud u Ljubuškom uvažio je žalbu Županijskog tužiteljstva ŽZH u Širokom Brijegu i ukinuo rješenje suca toga suda kojim je odbijen prijedlog za određivanje pritvora osumnjičenom Z.S. (44) iz Ljubuškog zbog prijetnji Županijskom tužitelju ŽZH i članovima njegove obitelji te će se o prijedlogu Županijskog tužiteljstva ponovno odlučivati, potvrđeno je iz Tužiteljstva ŽZH za Hrvatski Medijski Servis.

Z.S. se sumnjiči da je u više navrata od 25. lipnja 2018. do 3. srpnja 2018. godine preko tužiteljevog brata i njegov majke prijetio tužitelju da će ga ubiti.

”Prijetnje je upućivao pokazujući pištolj i govoreći tužiteljevom bratu da će ga upoznati s osobama koje su sposobne svašta učiniti, dok je njegovoj majci govorio da je vidio njezinog sina s trudnom suprugom dok je prelazio ulicu i da ga je mogao udariti vozilo, što nije učinio, ali bi mogao.

Pretresom obiteljske kuće kod osumnjičenika je pronađeno više komada vojnog streljiva, koje mu je privremeno oduzeto”, izjavio je Josip Aničić, viši stručni suradnik i službenik za odnose s javnošću Županijskog tužiteljstva Županije Zapadnohercegovačke u Širokom Brijegu./HMS/

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka