Menu

Braća uhićena nakon sukoba u Vašarovićima

Braća uhićena nakon sukoba u Vašarovićima

Kako doznaje Ero.tel od sugovornika iz MUP-a Zapadnohercegovačke županije, nakon večerašnjeg sukoba i pucnjave u Vašarovićima, uhićena su braća Lauc.

 

Dvije osobe su uhićene, a Joe Primorac je ozlijeđen u ovome događaju. Daljnjom istragom bi trebalo biti utvrđeno što je povod sukoba – rekli su za Ero.tel sugovornici iz MUP-a ZHŽ.

Podsjećamo, do sukoba je došlo večeras na području općine Ljubuški, a prve informacije su govorile kako u ovome događaju ima mrtvih. Kasnije su te informacije opovrgnute, a iz policije su stigle informacije o prvih uhićenjima.

U mjestu Vašarovići, došlo je do fizičkog obračuna i pucnjave, gdje kako  doznajemo nema ozlijeđenih, iako su prve informacije govorile da ima i mrtvih. Prometnica je zatvorena, a istraga je u tijeku piše Večernji.ba.

Kako doznajemo, nakon verbalnog, a potom i fizičkog obračuna, došlo je do upotrebe vatrenog oružja pri čemu je propucan jedan automobil. Nitko od sudionika incidenta nije ozlijeđen. Neslužbeno doznajemo da je riječ o nastavku obračuna od prije nekoliko dana kada je također došlo do tučnjave u ugostiteljskom objektu.

-Koliko trenutno imamo informacije, najvjerojatnije se radi o obračunu kriminalnih grupa. Dvije osobe su uhićene, a jedna je prevezena u Centar urgentne medicine SKB Mostar – rekao je za Ero.tel visoki izvor iz MUP-a ZHŽ.

Pojedini mediji su objavili kako je u ovome događaju bilo poginulih osoba, ali naši sugovornici su to demantirali.

-Pucano je na vozilo u pokretu i očekujemo da ćemo više informacija imati tijekom idućih sati ili sutra ujutro – rekli su sugovornici za Ero.tel.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka