Menu

Policija u Vitini zaplijenila marihuanu i speed

Policija u Vitini zaplijenila marihuanu i speed

Policijski službenici Uprave policije MUP-a Županije Zapadnohercegovačke su radeći na suzbijanju neovlaštene proizvodnje i stavljanja u promet opojnih droga u kraćem proteklom vremenskom periodu imali više zapljena opojne droge.

Dana 01.10.2020.godine u 23.00 sata policijski službenici Odsjeka kriminalističke policije PU Ljubuški su u mjestu Vitina, grad Ljubuški, zaustavili motorno vozilo marke Opel, BiH registarskih oznaka, u kojem se na suvozačevu mjestu nalazila osoba P.P.(25) sa šireg područja Ljubuškog. Kod imenovanog je pronađena PVC vrećica u kojoj se nalazila manja količina suhe zeljaste biljne materije koja svojim izgledom i mirisom asocira na opojnu drogu tipa Marihuana, te tri smotuljka bijele boje u kojima se nalazi praškasta materija za koju se sumnja da se radi o opojnoj drogi Speed, što je uz potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta izuzeto.

Imenovani P.P. je lišen slobode, te je nad istim zavedena kriminalistička obrada zbog postojanja osnove sumnje da je počinio kazneno djelo iz čl. 239 KZ F BiH Posjedovanje i omogućavanje uživanja opojnih droga, priopćenO je iz MUP-a ŽZH.

Osim ove zapljene, tijekom vikenda kod dvojice Širokobriježana I.K.(37) i D.P.(24)  u odvojenim slučajevima, pripadnici PU Široki Brijeg pronašli su suhe zeljaste biljne materije koje svojim izgledom i mirisom asociraju na opojnu drogu tipa Marihuana, a koje su na potvrdu o privremenom oduzimanju predmeta izuzeta.

O svemu gore navedenom je blagovremeno izvještavano Županijsko tužiteljstvo ŽZH u Širokom Brijegu, a policijski službenici Uprave police MUP-a ŽZH će po kompletiranju predmeta protiv P.P.(25), I.K.(37) i D.P.(24) uputiti izvješća o počinjenim kaznenim djelima Županijskom tužiteljstvu ŽZH u Širokom Brijegu.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka