Menu

Neno Barbarić pobjednik 25. festivala ´Na jedrima glazbe´

"Ljubuško ljeto 2019." kojim se slavi dobivanje statusa grada i koje će u Ljubuški donijeti brojne manifestacije tijekom narednih mjeseci započelo je u petak, prigodno na prvi dan ljeta, defileom mažoretkinja i limene glazbe kroz grad, a večer je bila rezervirana za 25. Dječji festival “Na jedrima glazbe” koji je još jednom pokazao svu raskoš pjevačkog talenta ljubuške djece.

Više...

Europski tjedan filma i u Ljubuškom

EU info centar u Sarajevu (EUIC), sa svojom mrežom ureda širom Bosne i Hercegovine, pruža relevantne informacije o institucijama i politikama Europske unije, kao i odnosima BiH i EU. Naše aktivnosti uključuju organizaciju različitih seminara, radionica i događaja čiji se sadržaj odnosi na promoviranje programa i vrijednosti Europske unije.

Više...

Dream team babe, kraljice etno estrade u Hercegovini pjevaju bećarac: “Kupi šljivu afričku, nek’ ti tvrdo stoji”

“Udvara se dida meni svake noći, bez afričke šljive ne znam ‘oće l’ moći”, pjesma je koju  vesele bake pjevaju i koje po svemu sudeći imaju sličan ljubavni problem, prenosi caportal.in. Na internetu se pojavio video snimak na kojem bake pjevaju bećarac o afričkoj šljivi, a dide se vjerovatno neće naljutiti kada čuju što su im bake otpjevale.

Više...