Menu

Pretpremijerno prikazan film o Dream Team Babama

Jedinstvena i povijesna priča o Dream Team Babama ispričana je večeras u hotelu Bigeste u Ljubuškom gdje je upriličena promocija filma „Dream Team Babe“.  Tako je prije službene premijere na festivalu u Sarajevu pretpremijerno prikazan dokumentarni film scenaristice i redateljice Lejle Zvizdić koji je snimljen u produkciji „PLATFORMA“.

Više...

Završio I. Jazz Festival u Ljubuškom

Prvi Ljubuški Jazz Festival završio je večeras koncertom na Trgu dr. Franje Tuđmana (Gradski Trg) na kojem su nastupili bendovi sastavljeni od polaznika Jazz radionica, te bend voditelja Jazz seminara u sastavu klavirist Zvjezdan Ružić (RH), basist Miha Koren (SLO), saksofonist Vojkan Jocić(RH) i bubnjar Vladimir Kostadinović (SRB).

Više...

Neno Barbarić pobjednik 25. festivala ´Na jedrima glazbe´

"Ljubuško ljeto 2019." kojim se slavi dobivanje statusa grada i koje će u Ljubuški donijeti brojne manifestacije tijekom narednih mjeseci započelo je u petak, prigodno na prvi dan ljeta, defileom mažoretkinja i limene glazbe kroz grad, a večer je bila rezervirana za 25. Dječji festival “Na jedrima glazbe” koji je još jednom pokazao svu raskoš pjevačkog talenta ljubuške djece.

Više...