Menu

Ivan Zadro pobjednik 24. festivala ´Na jedrima glazbe´

Ivan Zadro pobjednik 24. festivala ´Na jedrima glazbe´

Pobjednik 24. dječjeg festivala “Na jedrima glazbe” Ljubuški 2018. godine je Ivan Zadro koja je titulu najboljeg od najboljih osvojio pjesmom “Ako te pitaju”.

Stručni ocjenjivački sud je pak ocijenio da je najbolja pjevačka izvedba Manuele Ševo, koja je otpjevala pjesmu “Moje si nebo”. Nagradu za 1. mjesto ocjenjivačkog suda i pobjednika festivala uručio je Tihomir Kvesić, predsjednik Općinskog vijeća Ljubuški.

Nagradu za najsimpatičniju izvedbu osvojio je Karlo Šaravanja pjesmom „Ko je jamio, jamio“.

 

Drugo mjesto stručnog ocjenjivačkog suda pripalo je Mariji Pejić koja je izvela pjesmu “Vidi se iz aviona”, a karlo Šaravanja je osvojio drugo mjesto publike.

Matija Vukšić s pjesmom “Dobre djevojke” osvojila je treće mjesto prema glasovima publike, a njoj je pripalo i treće mjesto ocjenjivačkoga suda koje je podijelila s Tadeom Mišetić koja je pjevala pjesmu ”Kokolo.

Festival se održao pod pokroviteljstvom Općine Ljubuški u organizaciji JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški i Osnovne glazbene škole Ljubuški.

Na festivalu je nastupilo ukupno 13 izvođača, osim nagrađenih pjevali su još i: Katarina Lasić, Petar i Matej Jelić, Sandra Sadiković, Marija Herceg, Gabrijela Marinović, Manuela Zovko te Josipa Prskalo i Zorica Šaravanja.
U revijalnom dijelu posjetitelje je zabavljao Stjepan Lach, a svoj nastup imali su i plesna skupina Paganini i plesna škola DanceFactory iz Ljubuškog. Festival je vodila Helena Jelena Lončar.

Članovi stručnog ocjenjivačkog suda bili su: Stjepan Lach, Mirjan Bukmi i Andrijana Pavlović, a festival je otvorila Katarina Zadro koja je titulu najbolje od najboljih lani osvojili osvojila pjesmom “Život nije siv”.

 

[facebookhttps://www.facebook.com/pg/ljubuskiportal/photos/?tab=album&album_id=10156038460957025 photos=100 ]

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka