Menu

Siledžije: Spot za Forrest Gump zatvara Dom za nezabrinutu djecu

  • Napisao/la  hum.ba/Mi Media
  • 1 komentar
Siledžije: Spot za Forrest Gump zatvara Dom za nezabrinutu djecu

Bend Siledžije nastavlja uspješnu suradnju sa produkcijskom ekipom Plus Studija (Zdravko Terkeš i Marko Raguž).
Riječ je o videu za pjesmu Forrest Gump; pjesmu koja je bila među prvim radovima benda i pjesma koja je na neki način pokrenula cijelu priču oko albuma Dom za nezabrinutu djecu.

Prva suradnja između benda i Zdravka Terkeša je bila za video Nešto je trulo u državi krasnoj. Video koji je privukao dosta pozornosti zbog svoje neobične forme u kojem je napravljen a i zbog teške poruke koju nosi bio je na neki način i motiv za daljnju zajedničku suradnju. Sada možemo slobodno reći da će video za Forrest Gump biti potpuna suprotnost prvoj suradnji.

''Ovaj put smo imali malo drugačiji pristup videu. Forrest će biti pokušaj oživljavanja dvorišta Doma za nezabrinutu djecu, tako da smo ovaj put imali i nešto više ljudi u videu i na snimanju smo se dobro zabavljali što će biti nadam se vidljivo i kada cijeli video bude objavljen. Video je trenutno u montaži i svi koji su sudjelovali nestrpljivo čekaju da bude gotov. Sa ovim videom ćemo i zatvoriti Dom za nezabrinutu djecu i otvoriti novo poglavlje u radu benda.''

Vijesti o objavi videa, novih materijala i datuma nastupa možete pratiti na facebook stranici

Link za najavu videa pogledajte ispod:

  • Panxter

    Cestitke ekipa!!

Komentirajte na članak

0
na vrh članka