Menu

VIDEO: Poslušajte prvi singl Mate Miličevića pod nazivom “Stranci”

VIDEO: Poslušajte prvi singl Mate Miličevića pod nazivom “Stranci”

Mate Milićević mladi pjevač i nova nada hrvatske glazbene scene, snimio je svoj prvijenac, singl, pod naslovom STRANCI, za koji je snimio i video spot na atraktivnim lokacijama grada Dubrovnika.

Mladi glazbenik bavi se glazbom od svoje rane mladosti. Osim što pjeva, odlično svira i gitaru, gdje mu je uveliko pomoglo i pohađanje glazbene akademije u Mostaru. Ali kao veliki zaljubljenik u „live“ muziciranje, akademiju prekida i potpuno se posvećuje svirci uživo, tako da se, kao mlad glazbenik može pohvaliti sa bezbroj koncerata po južnoj Dalmaciji, Hercegovini i dijaspori sa eminentnim imenima naše glazbene scene. Željkom Bebekom, Crvenom jabukom, Tedijem Spalatom, Draženom Zečićem i mnogim drugima.

Pjesma „ STRANCI“ je snimana u „ studiju MGS“, u Zadru, autor glazbe i aranžmana je Marin Seko, teksta Gordana Seko.

Video spot je sniman na najljepšim mjestima grada Dubrovnika,pod pokroviteljstvom palicom studija „OMEGA“ .

Sad kad slušam pjesmu „ STRANCI“, jako sam sretan i ponosan na početak svoje profesionalne pjevačke karijere i zahvalan Bogu na ljudima koji su u meni prepoznali „ ono nešto „ – kaže nam mladi pjevač Mate Miličević.

 

Prvu promociju svog singla i video spota, Mate će upriličiti u svom rodnom Ljubuškom, odakle i dolazi, kako bi najprije počastio sve svoje prijatelje, a nakon toga u Hrvatskoj.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka