Menu

Održana Večer gimnazijalaca: Mladi Ljubušaci pokazali glazbeni talent

Održana Večer gimnazijalaca: Mladi Ljubušaci pokazali glazbeni talent

Ljubuškom ljetu svoj doprinos dali su i ljubuški gimnazijalci koji su u sklopu "Večeri gimnazijalaca" u gradskom parku pokazali svoje glazbeno umijeće.

 Za dobar glazbeni ugođaj pobrinula su se trojica gimnazijalaca - Dominik Šiljeg koji je pjevao i svirao klavir, Luka Kolar koji je bio zadužen za bubanj i prateći vokal, te Mirko Mišetić koji je svirao gitaru.

Iako je ispočetka u parku bilo malo ljudi, gimnazijalci se nisu smeli te su u maniri profesionalaca započeli koncert, a kako je vrijeme prolazilo, njihova glazba je u park privlačila sve više posjetitelja.

"Ispočetka nije bilo puno ljudi. Mislili smo da će tako proći čitavu večer, ali nakon nekoliko pjesama, podigneš pogled i vidiš pune stolice. To nam je davalo dodatnu motivaciju i dodatnu inspiraciju. Nismo očekivali niti da će biti sat vremena programa, ali je na kraju koncert otišao na dva sata. Tako je to s glazbom, glazba te vodi i zaboraviš na vrijeme", rekao je Dominik Šiljeg.

Inače, ovaj trio gimnazijalaca je večeras pokazao vrlo široki repertoar, oni koji su došli u park mogli su čuti njihove interpretacije pjesama iz raznih žanrova, od narodne glazbe, preko popa do rocka.

Publika je mlade glazbenike čitavo vrijeme bodrila i podržavala pljeskom nakon svake pjesme.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka