Menu

Održana promocija romana „Tvorci vremena snova“ Elizabete Medić

Održana promocija romana „Tvorci vremena snova“ Elizabete Medić

JU „Kulturno-športski centar“ Ljubuški, odjel Knjižnica Ljubuški, u suradnji s Maticom hrvatske Čitluk, organizirala je promociju romana „Tvorci vremena snova“, autorice Elizabete Medić.

Velikom broju nazočnih ljubitelja lijepe pisane riječi uime nakladnika Matice hrvatske Čitluk obratio se Andrija Stojić, potom i recenzent prof. Mate Grbavac.„Ovo je roman o zanosnim, nikad ugaslim, vječnim i neponovljivim ljudskim snovima, o zanosima koji tinjaju u nama, rastu u nama, prate nas na tom vijugavom životnom putu punom i posrtanja i dizanja, traženja, gubljenja i nalaženja, trnovitoj stazi koju naša želja, nepokolebljiva volja i jasno zacrtan cilj mogu ostvariti smo oni koji mogu uskladiti stvarnost sa snovima. Snovi su krila koja nas preko provalija živta prenose na nove, nikad do tada viđene obale i predjele. A čitajući ovaj roman doživjet ćete dirljivu priču o njima.“, istaknuo je, između ostaloga, prof. Grbavac.

Autorica Elizabeta Medić iskoristila je prigodu i zahvalila svima koji su na bilo koji način doprinijeli da roman ugleda svijetlo dana. Roman „Tvorci vremena snova“ je rezultat Elizabetinih snova, koji su, po riječima autorice, pokretači velikih djela.

Posrijedi je zaista hvale vrijedno djelo te autorici želimo puno uspjeha u daljnjem književnom radu, plodonosnom sanjarenju i pisanju velikih djela, poručili su organizatori.

Promociju su glazbenim točkama obogatili Mihael Rašić i Stanka Mikulić, učenici Glazbene škole Ljubuški, dok je pak moderatorica programa bila Bjanka Medić.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka