Menu

Nova predstava ´Naoposum ili Nikako´ oduševila ljubušku publiku

Nova predstava ´Naoposum ili Nikako´ oduševila ljubušku publiku

Večeras je u Ljubuškom premijerno izvedena nova predstava Kluba kulture Libuša ”Naoposum ili Nikako“ za koju scenarij i režiju potpisuje Vesna Rakić. Predstava je naišla na iznimni odjek među ljubuškom publikom, koja je još jednom napunila dvoranu hotela Bigeste. Cijela predstava je humoristična, na zanimljiv i zabavan način se prati prepirka muškaraca i žena, a posjetitelji su dobili puno zabave i smijeha, te imali priliku čuti izvorni hercegovački izričaj.

„Kad smo prije dva dana imali probu, zapitali smo se hoćemo li ići s izvedbom predstave. A ovo što ste danas vidjeli nadam se da je bilo i više nego zadovoljavajuće“, kazao je Tomislav Grbavac, a sudeći prema reakcijama publike bilo je i više nego zadovoljavajuće.

Oduševljena ljubuška publika gromoglasnim pljeskom nagradila je sjajne glumce Damira Mucića, Moniku Grgić, Tomislava Grbavca, Mariju Bećir, Marija Alilovića, Biserku Kadragić, Ivu Brkića i Anamariju Milas koji su ih uspjeli odlično nasmijati.

„Ovu našu predstavu smo pripremili u relativno kratkom vremenskom roku. Ekipa je bila profesionalna i vrijedna. Hvala svima koji su nam pomogli i financijski, ali i verbalnom podrškom. Naravno, hvala publici jer je ovo iznad svih očekivanja te se nadam da ćemo nastaviti raditi i razveseljavati našu publiku“, kazao je ton majstor predstave Boris Brkić te objasnio da su u predstavi tematizirani muško ženski odnosi, ali ovaj put s malo manje okusa zavičaja. Kao i uvijek sve je dobro završilo i niko nije nastradao. Predstava je više zabavna nego poučna, ali možda neko iz nje može nešto i naučiti.

 

Bila je to prilika vidjeti svoje sugrađane kako se snalaze u glumačkim vodama, te ih tako upoznati s jednog drugog aspekta za koji su se složili kako nisu ni znali da imaju tako dobar glumački talent.

  • Nijedan komentar nije pronađen

Komentirajte na članak

0
na vrh članka