Menu

Najava: Danas projekt ´Bolji život´

Dragi građani i građanke grada Ljubuškog, dragi gosti i prijatelji, pozivamo Vas na projekt “Bolji život” koji će se održati 1. kolovoza 2017. godine u gradskom parku u Ljubuškom s početkom u 20:00 sati. Ovaj projekt se realizira treću godinu za redom, a sav prikupljeni novac ide za rad udruge djece s posebnim potrebama ” Duga”.

Više...

Najava: U utorak projekt ´Bolji život´

Dragi građani i građanke grada Ljubuškog, dragi gosti i prijatelji, pozivamo Vas na projekt “Bolji život” koji će se održati 25. srpnja 2017. godine u gradskom parku u Ljubuškom s početkom u 20:00 sati. Ovaj projekt se realizira treću godinu za redom, a sav prikupljeni novac ide za rad udruge djece s posebnim potrebama ” Duga”.

Više...

Koncert Josipa Bošnjaka i Danijela Curića

Glazbena škola Ljubuški poziva vas na koncert klasične i jazz glazbe u izvedbi Josipa Bošnjaka i Danijela Curića koji će se održati u četvrtak, 20. srpnja 2017. godine,  u crkvi sv. Kate u Ljubuškom, s početkom u 20:00 sati. Na programu su djela renomiranih imena klasične glazbe, točnije romantizma te improvizacijskih obrada poznatih jazz standarda. Pokrovitelj koncerta je Općina Ljubuški.

Više...